Chci se podělit o různé postřehy ze svého života

SÍLA RŮŽENCE

7. 10. 2012 12:36
Rubrika: Nezařazené

Dnes, ve svátek P.Marie Růžencové, vyprávěl náš kněz příběh jakéhosi státníka, tuším někde z jižní Ameriky. Když jeho město postihlo zemětřesení, modlil se zrovna s rodinou a přáteli růženec. Všichni chtěli odejít, někam se schovat, ale on je přiměl růženec dokončit. Když pak vyšli ven, zjistili, že jediný dům, který nebyl zničen, dokonce ani poškozen , byl ten , ve kterém se modlili. Na závěr pak mimo jiné řekl, když může modlitba růžence zachránit dům před rozpadnutím, proč by nemohla zachránit např. rozpadající se manželství. 

Zobrazeno 1697×

Komentáře

maxmilianarexova

Má přítelkyně se modlí za obrácení svého manžela 30 let růženec. Happyend?Ano, dnes byl se svými dcerami biřmován.

kacarovi3

Markéto,za mé manželství se modlilo více věřících.Snažil jsem se o soužití v míru a ve vzájemné potřebnosti.Sklidil jsem jen výsměch.Jakoby má dobrá vůle neměla žádnou cenu.Když dostane vztek,vše dobré mezi námi rozdupe v okamžení.Nabízel jsem ji svátost manželství ale odmítla.Já byl rád,protože si svůj život takto žít nepředstavuji.Je to neustálý stres a smutek z života bez lásky,bez úcty k druhému.Společné modlení růžence nepřipadá v úvahu dík jejímu odporu k církvi a k víře.Kdo se společně nemodlí,tak láska umírá a lidé spolu nezůstanou.

kacarovi3

Jestli ta přítelkyně má svátost manželství,múže počítat s pomocí Boží.Kdo odmítne přítomnost Boží ve vztahu,musí počítat pouze sám se sebou a když se nemíní poučit ze svých chyb,trvá na svém nezdravém a nedůstojném životu a nutí tak žít i svého věřícího partnera,rozpad je nevyhnutelný.

maxmilianarexova

Ano je v jiné situaci, svátost manželství přijali a vztah fungoval. Ale modlila se 30 let. Sama. Síla modlitby růžence vždy pomůže, ale jen Bůh určí, kdy a jak.

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio